24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROĞRAMI

24 Kasım 1928 Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür. Okulumuzda öğretmenler günü kutlama programı gerçekleşmiştir. Baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal ve şehit öğretmenler için saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlamıştır günün anlam ve önemini Müdür Yardımcımız Halil DEMİRCİ yapmıştır. proğramımız öğrencilerin etkinlikleriyle güzel bir kutlama proğramı gerçekleştirilmiştir.

Kültürün ve medeniyetin temelini eğitim öğretim oluşturur ve onun yapıcısı da öğretmendir. Kültür ve medeniyet seviyesini yükseltmiş milletlerin en temel ölçüsü öğretmen ve eğitime verdiği değer ile anlaşılmaktadır. Yarınların daha aydınlık olması, muasır medeniyetin üstüne çıkma hızımız eğitime ve öğretmene verdiğimiz değer oranında olacaktır. Bunu başarmak için fedakârca çalışan öğretmenlerimize saygı ve şükranlarımı arz ediyorum

Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vecizeleri ile sözlerimi tamamlamak istiyorum.

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır."

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır..."

Bu duygu ve düşünceler ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, öğretmenlerimize başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Halil DEMİRCİ 

Müdür Yardımcısı


26-11-202126-11-202126-11-202126-11-202126-11-202126-11-2021



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi